PER QUÈ CONSTRUIR-LOS?

Els Pumptracks representen l'espai lúdic esportiu que qualsevol ajuntament hauria de plantejar-se, ja que pràcticament la totalitat de les ciutats no tenen un lloc lúdic municipal per a la pràctica de la bicicleta.

Els seus principals avantatges són les següents:

1. El seu disseny pot estar enfocat a la pràctica esportiva de forma lúdica.

2. Es pot dissenyar en qualsevol espai superior a 400m2.

3. Un disseny popular pot ser utilitzat de forma reeixida per usuaris de totes les edats.

4. Bicicletes, skates, patins i patinets poden aprofitar la instal·lació.

5. Qualsevol club pot potenciar la instal·lació amb classes d'aprenentatge i donar-li més vida.

6. La instal·lació d'un pumptrack és un reclam per atreure usuaris d'altres localitats.

7. El seu manteniment és pràcticament nul en la versió asfaltada.

pumptrack Golmes.jpg

EQUIP DE TREBALL

Manel Ibars és el responsable a Catalunya de la empresa Pumptrack Park S.L dirigida per Christian Tidow. L'equip de treball està format per autèntics especialistes apassionats amb experiència en la construcció d'aquest tipus de circuits alhora que riders.

 

Aquesta experiència acreditada és la garantia d'execució d'èxit en una instal·lació que ha de tenir en compte molts paràmetres al'hora de dissenyar-la, executar-la aconseguint un ridding fluit, segur, amb reptes per als més experimentats i assequible a debutants i pekes de la casa.

 

 

Christian Tidow - Director

Especialista certificat per la Real Federación Española de Ciclismo des de 2008 en disseny i construcció d'instalacions ciclistes de BMX. Estan present a la majoria de circuits construïts al Estat Espanyol durant els darrers 15 anys ja sigui com a dissenyador, assessor o direcció d'obra o executant part dels treballs específics.

Entre els molts treballs ha estat present als circuits de BMX de Madrid, Móstoles, Villanueva del Pardillo, Torrelodones, Talavera de la Reina, San Vicentç del Raspeig, Alacant, Elx, El Campello, Mazarrón, Terrassa, Barcelona, Torrent, Cheste, Zaragoza, Adeje i La Laguna de Tenerife.

Més de 8.000 m2 d'asfalt executats en les millors pistes de l'estat son més que una garantia en quant a solvència tècnica. Des de la creació de Pumptrack Park S.L ja son més de 90 pumptracks realitzats.

Manel Ibars - Responsable Pumptrack Park Catalunya

Manel Ibars crea el 2007 el primer pumptrack del sud d'Europa a La Clau Bicipark. Des d'aleshores son molts els pumptracks de terra que dissenya i construeix fins que el 2017 s'uneix a PumptrackPark per asfaltar aquest tipus de circuits tan exitosos. La seva experiència com a rider i entrenador professional de BMX i Mountain Bike la utilitza per a crear circuits fluits, guapos, segurs, pensats per a menuts, debutants, experimentats i els nivells més elevats atenent així les necessitats de tothom en una única instal·lació. Sempre diferents, millorant dia a dia.



Mestre d'Educació Física (UAB), Tècnic d'Activitats Físico-Esportives i Tècnic de Ciclisme (Escola Catalana de l'Esport). Imparteix cursos de ciclisme a  tots els nivells, des d'universitats a instituts i escoles, de ciclistes professionals a aficionats i principiants. Ferm compromís amb la promoció de bicicleta. Té la seva propia website personal WWW.MANELIBARS.COM

Mapa Pumptracks Catalunya.png