DOSSIER INFORMATIU

A continuació proposem diversos dossiers amb pressupost per fer una proposta en al teu Ajuntament o l'estudi per part de qualsevol empresa privada d'oci o esportiva que vulgui integrar aquesta instal·lació a la seva oferta privada.

Si vols sol·licitar-ho en el teu municipi o ciutat t'aconsellem imprimir el document i lliurar-lo personalment al teu regidor perquè pugui valorar les necessitats, avantatges i costos del mateix. T'aconsellem no donar a conèixer la proposta a una sola concealia, hi ha molts casos en els quals s'han realitzat instal·lacions d'aquest tipus a través de regidories o subvencions que res tenen a veure en exclusiva amb esports. Pot interessar al regidor d'urbanisme per integrar aquesta proposta en un parc urbà, al regidor de joventut per promoure l'oci saludable entre els joves, al de turisme perquè aquesta proposta pot atraure usuaris d'altres localitats que no tinguin un espai similar en els seus municipis , porsupuesto a d'esports per la part esportiva o al propi alcalde que cregui en la necessitat i benefici de crear un espai lúdic i segur perquè els nens puguin practicar la bicicleta al municipi sense el risc d'oferir anar per un carril bici que creua carrers i rotondes o anar pels passeigs o voreres entre els vianants.

 

Si el teu minicipi o ciutat no proporciona aquest tipus d'espais a la teva localitat i creus que pots crear-lo tu mateix per rendibilitzar de la mateixa manera que hi ha gimnasos, pistes de pàdel, escoles de dansa, pistes de bitlles, etc .... demana'ns un estudi de rendibilitat, el qual et sorprendrà seves possibilitats reals de recuperar la teva inversió en molt poc temps i rendibilitzar amb guanys aquest nou espai a través d'entrades, quotes, classes, cafeteria, botiga i activitats lúdiques.

 

Sigui com sigui, la proposta és totalment reeixida perquè: TOTS/ES anem en bici, hi hem anat o hi anirem en algun moment de la nostra vida.

Per descarregar i imprimir

Proposta per a

Ajuntaments

Oferta Pumptrack Contracte Menor

El nostre millor disseny i oferta per a un contracte sense con licitació (39.932 € + IVA)

Catàleg i tarifa de preus 2021

El nostre document més complert amb tot el que cal tenir em compte per a fer les coses bé

Exemple de plec i contracte

Pdf Projecte Pumptrack Pamplona

Pdf Descomposat Pumptrack Elda Acabat Premium Plus

Plec de prescripcions tècniques particulars per a l'adjudicació de les obres del Pumptrack Pamplona

DOCUMENT EDITABLE.

Plec de clàusules administratives particulars que, com a llei fonamental del contracte, regirà el procediment obert tramitat per a adjudicat les obres

Pistes lúdico-esportives urbanes per skates, scooters, patins i bicicletes.
Circuits permanents útils durant anys pràcticament sense manteniment.