LA EXPERIÈNCIA EN EL DISSENY ÉS IMPRESCINDIBLE

  

De poc serveix ser un gran rider o un gran constructor si no has construït desenes de pumptracks. L'experiència construïnt aquest tipus de circuits és imprescindible per garantir un circuit segur i exitós. Cada Pumptrack és diferent i únic, es poden fer una gran quantitat de traçats i dissenys diferents, però no tot serveix. Cal anar amb molt de compte amb tots els paràmetres que entren en joc.  Dissenyem un pumptrack en funció de la mida del terreny, longitud de rectes i nombre de corbes. Necessitats de l'indret, tipus d'usuaris. Per aquest motiu cada obstacle i peralt pot tenir unes altures i longituds diferents depenent de la velocitat i nivell de senzillesa o dificultat amb què es dissenyi. Conèixer aquesta informació és IMPRESCINDIBLE!

Les nostres presentacions en 3D et permetran visualitzar d'una forma clara la integració del projecte en l'espai destinat i a veure com seria en la realitat amb una aparença molt propera a la realitat i tenint les vistes des de l'exterior.

TIPUS DE PUMPTRACKS

MIXT
La versió més ràpida i econòmica amb recorregut en asfalt i talussos en terra.
ASFALTAT COMPLET
És la versió més reeixida del moment per la seva gran acceptació entre diverses modalitats esportives diferents que solen mancar de llocs lúdics per poder gaudir aquests esports de forma urbana i segura. El seu manteniment és pràcticament inexistent.
INFANTILS
El sòl de goma crea un espai únic i segur perquè els més petits entre 2 i 4 anys practiquin la bicicleta de manera segura.
Mostrar más
Pistes lúdico-esportives urbanes per skates, scooters, patins i bicicletes.
Circuits permanents útils durant anys pràcticament sense manteniment.
MIXT

La versió més ràpida i econòmica amb recorregut en asfalt i talussos en terra.